Hypotheekadvies

Een huis kopen is een spannend maar ook een gecompliceerd proces waarbij u veel keuzes en afwegingen moet maken. Daarbij komt dat een dergelijk aankoop vaak de grootste persoonlijke transactie in uw leven is. Daarom is het heel belangrijk dat u zich breed oriënteert op alle mogelijkheden en onmogelijkheden voordat u een hypotheek afsluit. Dat betekent dat u niet alleen rekening moet houden met uw huidige situatie maar ook met eventuele toekomstige veranderingen. Gelukkig hoeft u dat niet allemaal alleen te doen. Wij helpen u graag

Hypotheek afsluiten
Daarbij houden we niet alleen rekening met uw huidige financiële situatie maar nemen we ook mogelijke toekomstige veranderingen mee zoals bijvoorbeeld het krijgen van kinderen of parttime werken.

Hypotheek oversluiten
Misschien wilt u uw huidige hypotheek aanpassen aan veranderende omstandigheden of bent u van plan uw huis op te knappen of zelfs te verbouwen. Wellicht is de rentestand een reden om eens een heroverweging te laten maken. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst. Alle details moeten nauwkeurig worden bekeken.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen onze financiële partners u optimaal ondersteunen bij het regelen van de juiste hypotheek. Wij informeren u helder over alle aspecten waarmee u rekening moet houden. Bijvoorbeeld bij welke financiële instelling u het best de hypotheek kunt afsluiten. Daarnaast houden we rentestanden en voorwaarden van geldverstrekkers voortdurend in de gaten: uw garantie dat u altijd de juiste hypotheekkeuze maakt. Wij garanderen u een onafhankelijk advies en kunnen daardoor de voor u meest gunstige aanbieding verzekeren aangezien wij met alle relevante aanbieders zaken doen.

Uiteraard zijn alle adviseurs geregistreerd als Erkend Hypotheekadviseur en derhalve ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Onze adviseurs ontvangen u graag bij ons op kantoor of bezoeken u op het gewenste adres.

plant, indoor, table-4148876.jpg